10. joulukuuta

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Lisätietoa kalenterista voit lukea täältä.

10. BL-manga, joka oli todella outo

Kohtalaisen hämmentävää luettavaa viime aikoina on ollut Tanaka Suzukin Aitsu no Daihonmei. Tarinassa seikkailevat tyttöjen keskuudessa harvinaisen epäsuosittu Yoshida, sekä koko lähialueen koulujen ykkösidoli Satou. Yoshida ei ole huonossa huudossa ainoastaan erikoisen ulkonäkönsä vuoksi, vaan hän joutuu myös tyttölaumojen mustasukkaisuuden kohteeksi kun Satou kiinnittää häneen hämmentävän paljon huomiota. Viimein tämä tunnustaakin tunteensa Yoshidaa kohtaan, mutta siitä tarinan kummallisuudet vasta alkavat.

Selviää mm. että Satou oli joskus ennen pullukka ja kiusattu lapsi, jonka Yoshida pelasti kiusaajilta, minkä takia tämä on kehittänyt omituisen obsession suojelijaansa kohtaan. Satoun keinot osoittaa kiintymystään ovat muutenkin aika omituiset, kun tämä tuntuu lähinnä kiusaavan Yoshidaa, joka ei kaikelta hämmennykseltään tiedä miten päin pitäisi olla. Sarjassa tavataan myös mm. omituinen sadistityttö joka on Satoun vanha tuttu läskileiriltä, sekä puetaan luokan rumat ja epäsuositut pojat cheerleader-uniformuihin koulun festivaalia varten. Onko sarjassa jotain oikeaa juonta tai tolkkua, siitä ei ota selvää hullukaan.

Sarjan mielenkiintoisinta antia ovat itselleni olleet Yoshidan epäsuosittujen kaverien rakkaushuolet, vaikka kaiken kaikkiaan tämän outouden keskeltä on aika vaikea löytää mitään kunnollista tarttumapintaa. Yoshida on kyllä ihan söpö, mutta Satou on puolestaan niin ällöttävän limainen ja sadistinen että pääparin suhteesta ei tahdo saada irti edes kunnon nauruja. Jostain syystä sarja on kuitenkin melkoisen suosittu, joten ota nyt sitten BL-fanien mieltymyksistä taas selvää.

Mainokset
Avainsanat:

2 kommenttia to “10. joulukuuta”

  1. Anteeksi, mutta nyt tulee tosi random kommentti:
    Waah! Onkohan tämä juuri se manga, josta kaverini kertoi minulle vuosi sitten sanoin ”Parin toinen poika on bishie ja toinen näyttää ihan One Piecestä karanneelta”, mutta hän ei muistanut mangan nimeä. Kuvan perusteella näyttäisi, että tämä se on. :D Joten kiitos kun otit sen kalenteriisi!
    Ja voi muiih! Kuulostaa tosi söpöltä. Olen kaiken ”omituisen” ystävä…Pitänee lukea tämä joku päivä! :D

    • Hahaa, ”One Piecestä karannut” kuvaa kyllä Yoshidan ulkonäköä aika hyvin. Kiva että onnistuit löytämään kaipaamasi sarjan. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s