Sekai-Ichi Hatsukoi -bingo

Seuraavaa kunnollista kirjoitusta odotellessa voitte ihailla tätä bingokorttia, jonka juuri tehtailin omaksi, ja miksei vähän muidenkin iloksi. Aloin siis seurata vastikään alkanutta Sekai-Ichi Hatsukoi -animea, sillä menin lupaamaan kirjoittavani siitä jotain Animelehteen. Koska olen seuraavat kaksi kuukautta jumissa tämän animen kanssa, pidin siitä tai en, yritän tehdä katsomiskokemuksesta vielä vähän hauskemman bingokortin avulla. Ensimmäisen jakson perusteella ruudukkoon tuli jo ainakin kolme bingoa!

Tällaisten bingojen hyvä(?) puoli on muuten siinä, että niitä voi käyttää myös juomapelinä jos tilanne niin vaatii. Katsotaan sitten, olenko sarjan loputtua jo täysi rappioalkoholisti…

10 kommenttia to “Sekai-Ichi Hatsukoi -bingo”

 1. Tämä tulee helpottamaan kyseisen sarjan katsomista NIIN PALJON.

  Ainakin juomapelinä.

 2. No voi pastilli miten ne nyt tahkoaa noita pitkiä animesarjoja Nakamuran sarjoista, jonka piirrostyyli on lievästi ilmaistuna outo (Nakamuran tyyli piirtää käsiä on rumin, mitä olen ikinä nähnyt) eikä tuo tarinankerrontakaan oikein luonnistu. Ainut naisen sarjoista, joka oli mielestäni oikeasti hyvä (ainakin verrattuna Junjou Romanticaan) oli Hybrid Child, ja no kaipa mie siitä Junjou Terrorist -sivujuonestakin tykkäsin yllättävän paljon.

  Yaoijuomispelit kunniaan!

  ~C

  • Jep, itsekin vierastan tosi paljon Nakamuran tyyliä, ja siksi tuossa animessakin ahdistaa miten selvästi se puskee sieltä koko ajan läpi, vaikkakin vähän siistittynä. Ei Sekai-ichin animeversioon varmaan muuta järjellistä syytä ole kuin Junjoun hillitön suosio, tutulla nimellä ja ulkonäöllä on kohtalaisen helppo myydä tämä edellisen Nakamura-sarjan faneille.

   Ensimmäinen jakso oli kyllä oikeastaan aika hauskakin, suurilta osin varmaan tahattomasti, mutta silti. Bingoilu toivottavasti varmistaa sen, että viihdearvot pysyvät korkealla jatkossakin. :D

 3. Tuo bingotauluhan kelpaisi sellaisenaan mihin tahansa BL-hömppään sovellettavaksi :D Naureskelin makeasti! terv. Myy, joka ei jaksa kirjautua ulos yhteistilistä

 4. Hmm Yaoi:sta en yleisesti tiedä juurikaan mitään; Näin peniksen omaavana satunnaisena animen/mangan kuluttajana, mutta näin 3 ekaa jaksoa traconissa (vietin yöni anime huoneessa, koska a) en jaksanut kävellä hotelille, jonka olin maksanut b) en tiennyt missä se oli ja kiinostukseni kyseisen paikan etsimiseen yöllä oli aika lähellä nollaa) ja kummallista kyllä satuin pitämään siitä, vaikka yleinen linjani yoita kohtaan on ollut aika sama kuin linjani ruttoa/flunssaa/sarssia/mahatautia tai mitä muuta tahansa ei niin mukavaa tautia eli kierrä kaukaa ja aja taudin kantajat pois (mielellään jollain palavalla supersoikkeri täyttettynä bensalla works surprisingly well)

  Itse asiaan. Onko tämän kaltaisia sarjoja kenties lisää?

  • Ihan ensiksi, kiitos ehkä hauskimmasta kommentista joka blogiini on koskaan jätetty :D On aina kiva kuulla jos joku on muuttanut mieltään vaikka jonkin genren suhteen, ja myös uskaltaa myöntää sen!

   Jos Sekai-ichi iski, niin animepuolelta kannattaa varmaan tsekkailla Junjou Romantica ja joskus tulevaisuudessa alkava Hybrid Child, niillä kun on samat tekijätiimit. Ja ehdottomasti katsomisen arvoinen on Sekai-ichin OVA! Totuus lienee kuitenkin se, ettei oikeasti hyvää BL-animea ole olemassakaan, joten suosituksia on aika hankala antaa. Jos tuollainen keveämpi romanttinen meno kiinnostaa, niin mangoista kannattaa lueskella esimerkiksi Sakuragi Yayan ja Yamamoto Kotetsukon tarinoita. Takarai Rihiton piirtämä ja Venio Tachibanan kirjoittama Seven Days on myös hyvä, aloittelijallekin sopiva manga, ja sitä paitsi ihan tajuttoman hyvä.

   Onnea matkaan jos nyt intoudut katsomaan tai lukemaan lisää!

 5. Olenko minä ainoa, joka sattui oikeasti pitämään animesta? Huomattavasti parempi kuin Junjou Romantica minun mielestäni (kymmenen vuotta vanhempi äijä joka heti ekassa jaksossa sekuharaa päähenkilöä vaikka on rakastunut tämän isoveljeen ja vaihtaa lennosta kiintymyksensä heti kun edellinen menee naimisiin ei jotenkin iskenyt).

  • Kyllä Sekakoissa oli ne hyvätkin hetkensä! Huonoja hetkiä tosin oli vähän liikaa… Olen itse tutustunut Junjouun vain mangan kautta, mutta itsekin pidän Sekakoin alkuasetelmaa vähän vähemmän häiritsevänä. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s