Pilaantuneet tytöt Desuconissa

Tämä ilmoitus tulee hilppaisen viime tingassa, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Allekirjoittanut on siis jälleen kerran tulevassa Desuconissa pitämässä puheohjelmaa. Tällä kertaa aiheena ei kuitenkaan ole varsinaisesti BL-manga, vaan sen harrastajat. Tai kuten ohjelmalehtisessä lukee:

”Fujoshi eli turmeltunut tyttö on BL-fanien itselleen antama lempinimi. Keitä he oikeastaan ovat ja mitä kaikkea fujoshikulttuuriin sisältyy? Entä millaisina heidät esitetään japanilaisessa populaarikulttuurissa? Jos olet aina miettinyt miten fujoshin kanssa seurustellaan tai miten pitää oma nolo harrastus piilossa yhteiskunnalta, löytyy luennolta vastauksia tai ainakin vertaistukea ongelmaasi.”

Jos kiinnostus heräsi, tulkaa katsastamaan Fujoshi – pilaantuneet tytöt Puuseppä-saliin lauantaina klo 20.30 alkaen. Jos piraattipartio tai waifut kiinnostavat enemmän, löytyy ohjelma totuttuun tapaan varmasti myöhemmin taas Desun sivuilta. Luennon diat puolestaan ilmestyvät tänne blogiin mahdollisimman pian conin jälkeen, eli ohjelmassa mainitut sarjat ja muut lähteet voi käydä tarkastamassa täältä.

Muita katsastamisen arvoisia ohjelmia conissa ovat lisäksi ainakin Kazuya Minekura ja taitavan tarinankerronnan taitoBara – homostelu on tosimiesten hommaa sekä Ylä- ja alaääniä – seiyuut BL:ssä. Unohtamatta tietenkään yöllisiä BL-piirtopajaa ja Maailmanparannusta Bartenderin malliin-ohjelmaa. Conissa nähdään, drinkkitikkujen kanssa tai ilman!

Esimakua luennon kuvastosta. Tältä minäkin näytän aina lukiessani doujinsheja yksin kotona…

2 kommenttia to “Pilaantuneet tytöt Desuconissa”

  1. Kävin kuuntelemassa ja tykkäsin kovasti! Meitsin poikaystävä istui mukana kuuntelemassa kiinnostuneena ja ehkä se nyt vähän enemmän vielä ymmärtää meikän ajatusmaailmaa, koska tunnisti itsessäänkin samoja piirteitä :D
    Kiitos kovasti hyvästä ja mielenkiintoiesta luennosta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: