Ilmoitusasiaa

Kuten blogin lukijat ehkä ovat jo huomanneetkin, täällä ei ole joulun jälkeen tapahtunut oikein mitään. Kyse ei ole ollut bloggaamisinnon uupumisesta tai edes aiheiden puutteesta, vaan taas kerran se kuuluisa tosielämä tunkee minun ja harrastusteni väliin. Päätin nimittäin vuosi sitten jossain omituisessa mielenhäiriössä lähteä lukukaudeksi opiskelijavaihtoon Souliin, ja armottoman papereiden pyörittelyn ja tavaroiden pakkaamisen jälkeen täällä sitä nyt sitten ollaan. En aio laittaa blogia varsinaiselle tauolle, mutta ajattelin että on fiksua varoittaa siitä etten välttämättä ehdi kevään aikana päivittämään kovin usein.

Kuva liittyy aiheeseen, koska se on peräisin Woo Soo-yeonin Let Dai -nimisestä manhwasta. Jos aikaa riittää, voisin kyllä yrittää saada jotain Korea-BL -spesiaalia aikaiseksi kun olen tässä muutamaan ihan mielenkiintoiseen manhwaan tutustunut. Teen kevään aikana oletettavasti tuttavuutta myös digitaaliseen mangaan ja sen jakeluun hieman paremmin, koska en kehtaa tilata asuntolahuonettani täyteen homomangaa mutta jostain sitä uutta luettavaa pitää saada. Yritän joskus raportoida seikkailuistani silläkin saralla. Mutta milloin, se onkin sitten jo ihan toinen kysymys.

Avainsanat:

4 kommenttia to “Ilmoitusasiaa”

 1. Olis ihan superia jos saisit jonku näkösen vaihtariblogin pystyyn!:)

 2. ei voi olla totta! Muutit Koreaan vuodeksi?! Sinne olis minunkin suunta kunhan pääsen lentämään kotipesästä. Sinne tai Japaniin.
  Kuunteletko myös K-poppia ja kuinka sujuvasti kommunikointi sinulla koreaksi sujuu? Toivottavasti saat myös näitä aiheita laitettua tänne! Se olis todella kiinnostavaa :)

  • Haha en sentään koko vuodeksi, vaan yhdeksi lukukaudeksi eli neljäksi kuukaudeksi. Siinä on ihan tarpeeksi vieraassa kulttuurissa majailua omaan makuuni.
   En oikeastaan kuuntele k-poppia, tunnistan kyllä jotain bändejä nimeltä ja olen kuullut jotain biisejä, mutta sen enempää en ole aiheeseen perehtynyt. Enkä kieleenkään vielä juuri, täällä olisi kyllä tarkoitus käydä lyhyt vaihtareille tarkoitettu kurssi kielen alkeista ja opetella lukemaan hanguleita, tällä hetkellä kielitaitoni on lähinnä tasoa moi, kiitos, yksi, joo ja kippis. :D
   Ja tosiaan laitoin tuohon ylempään kommenttiin linkin koreablogiini josta voi käydä vakoilemassa millaista meno täällä oikein on. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s