Luukku 2

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

Kemono no tabi

Fandom: Darren Shan/ Cirque du Freak -kirjasarja (Jos ette tiedä miksi ko. sarja on niin relevantti, käykää lukemassa tämä)
Paritus: –
Circle: SNB
Doujinshi: Kemono no tabi
Juoni: Doujinshi koostuu lyhyistä irrallisista komediaepisoideista, joissa Darren ja Mr Crepsley touhuilevat kaikenlaista. Mukana näkyvät myös Evra ja Kurda! Jos totta puhutaan niin tämän circlen doukkarien lukeminen on tavallistakin haastavampaa, koska piirtäjä on jostain syystä päätänyt kirjoittaa puhekuplat käsin, eikä hänen käsialansa ole sieltä ihan luettavimmasta päästä… Fiilistelen nyt kuitenkin kivoja kuvia, vaikka en vitsien punchlineista mitään tajuaisikaan.

2-2ds

Eilisen soppateema jatkuu, kun maailman söpöin shota-Darren keräilee sieniä keitoksia varten.

2-3ds

Okei ilmeisesti yksin puhuminen ja Kurdalle puhuminen ovat molemmat Crepsleyn mielestä jotenkin huolestuttavia asioita tai jotain….. Joo ehken edes yritä tulkita näitä tekstejä, koska silloin kun tajuan jotain, olen vain kahta hämmentyneempi.

2-4ds

Orz sanoinko jo että Crepsley on tämän doujinshin paras hahmo

2-6ds

Crepsley tylyttää Evraa. Miksen minä osaa piirtää yhtä kauniisti?

2-5ds

Kurda on ihan baka >_<

2-7ds

Söpöin kolmoskirjan aikoihin sijoittuva kuva on söpöin.

Loppuarvio: Söpö doujinshi kivalla kansikuvalla ja hauskalla taiteella. Näin älyvapaassa huumorissa on ainakin se hyvä puoli että kuvat jo itsessään viihdyttävät vaikka sanoista ei mitään tajuaisikaan.

Avainsanat:

2 kommenttia to “Luukku 2”

  1. Crepsley ja… kolmipyörä. *mind-blow* >w< Ihanaa, että otit Darren Shan -doukkareita joulukalenteriin, odotan innolla mitä kaikkea on vielä tulossa! T. nimimerkki Darren Shan -fani for life

    • Jee, lisää Darren Shan -faneja! Näitä on tosiaan tulossa aika paljon, kiva tietää että edes jotakuta lukijaa oikeasti jopa kiinnostaa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: