Luukku 5

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

5-1ds

5-2ds

Fandom: Darren Shan/ Cirque du Freak
Paritus: –
Circle: Brappers & R.R.O.C.
Doujinshi: Cross Fire
Juoni: Kuten noista hyvin erinäköisistä etu- ja takakansista voi pätellä, kysessä on kahden eri piirtäjän tuotos, josta löytyy kaksi erillistä sarjakuvaa. Molemmat sijoittuvat vampyyrivuorelle ja pyörivät ennen kaikkea Kurdan Suuren Suunnitelman, ja tämän aiheuttaman Gavnerin kuoleman ympärillä. Luvassa siis tuskaa ja ahdistusta enemmän kuin lääkäri määräsi.

5-3ds

Sisällön tuskaisuus tehdään selväksi heti alkusivulla, kun Kurda nähdään sykkyrällä tuskailemassa Gavnerin kohtaloa. Jos on juuri tappanut yhden parhaista ystävistään, ei voi olla kauhean edustuskunnossa.

5-4ds

Sitten väännetään veistä haavassa näyttämällä flashbackeja wanhoista hyvistä ajoista. Gavnerin norsupaita on kaunis. ;_; Ja moi vaan Vanez.

5-5ds

Mukana myös Arra ja superhämmentyneet Gavner ja Vanez.

5-6ds

Fabulous viittakurda on poistunut rakennuksesta.

5-7ds

Toisessa sarjakuvassa on puolestaan käynnissä jotain suurta draamaa vampyyriprinssien kanssa.

5-8ds

Kurda on vissiin tehnyt jotain todella skandaalinkäryistä.

5-9ds

Onneksi Gavner astuu esiin puolustamaan ystäväänsä!

5-99ds

Sitten kelataankin jo vuosia eteenpäin siihen hetkeen, kun Gavner saa Kurdan puukosta mahaansa. Auts. Elämä on joskus julmaa.

Loppuarvio: Kurdaan keskittyviä tarinoita on tietysti aina kiva lukea, ja Gavnerin tapauksen aiheuttamaa tunnereaktiota Kurdassa käsitellään kirjoissa aivan liian vähän. Varmaan tästä saisi vielä enemmän irti jos sattuisi shippaamaan ko. hahmoja keskenään, mutta itseäni ei ihan inspaa. Tuo ensimmäinen tarina on myös aika köykäisesti piirretty, joten pakko myöntää että hieman petyin tähän doujinshiin kun ensi kertaa sain sen käsiini. Mikään missä on Kurda ei kuitenkaan voi olla pohjimmiltaan täysin huonoa, ja kyllähän noissa molemmissa tarinoissa aika onnistuneesti vedotaan tunteisiin flashbackien avulla.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: