Luukku 7

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

7-1no6

7-2no6

Fandom: No.6
Paritus: Nezumi/Shion
Circle: 白玉杏蜜 & a33
Doujinshi: Madotsuki
Juoni: Taas kerran yksi kahden eri piirtäjän yhteistyö, jossa nähdään kaksi lyhyttä tarinaa samasta teemasta. Molempia tarinoita yhdistävä teema on ikkuna, josta Nezumi periaatteessa ilmestyi Shionin elämää ensimmäisen kerran. Kirjaversion lopussa mainitaan muistaakseni jotain siitä että Nezumin häivyttyä Shion jää odottamaan, että Nezumi ilmestyisi jonain päivänä taas hänen ikkunaansa.

7-3no6

Ensimmäisen tarinan alussa Nezumi häärii työpöydällään ikkunan ääressä, mutta tuuli vie vahingossa jonkun hänen papereistaan.

7-4no6

Myöhemmin illalla ikkunaan ilmestyy yllättäen Nezumi joka heiluttelee paperia kädessään. Shion toivottaa Nezumin tietysti tervetulleeksi, ja sitten ihmetellään mm. muuttunutta kampausta ja muuta oleellista.

7-5no6

Lopuksi vannotaan että nyt saamme olla yhdessä ikuisesti. Uguu miten söpöä en kestä ;_____;

7-6no6

Toisessa tarinassa Nezumi ilmestyy ikkunalaudalle jo ihan alussa, ja hiustyylikin on sama kuin ennen.

7-7no6

Shion näyttää aika suoraan mitä mieltä on Nezumin paluusta. Nezumi kysyy, onkos kyseessä tällä kertaa jälleennäkemissuukko…

7-8no6

… ja Shion vastaa että se on samalla myös lupaussuukko, lupaukseksi siitä etteivät he enää olisi erossa toisistaan.

Loppuarvio: Joo apua en kestä miten söpöä. Käytin vähän liikaa aikaa metsästäen kanjeja sanakirjoista saadakseni selvää niistä parista avainlauseesta, mutta EI HARMITA. Kaikki on kaunista ja mikään ei satu jne. Nezumin paluu on muutenkin minulle aihe, joka vetää aika herkäksi. Vaikka toisaalta haluan että Shion ja Nezumi ovat onnellisia yhdessä, niin tuon päämäärän saavuttaamiseksi on oleellista että Nezumi lähtee sarjan lopussa kävelemään. Hahmojen on vietettävä aikaa erillään, kasvettava ihmisinä ja eläiminä ja opittava tulemaan toimeen ilman toisiaan, jotta he voivat lopulta tulla toimeen keskenään. Koska jos totta puhutaan, niin ei heidän suhteensa aina sieltä ihan fiksuimmasta ja terveimmästä päästä sarjan aikana ole… Sen takia tykkään näistä sarjan jälkeisistä tarinoista niin paljon, koska oletuksena on että suhde on nyt vakaammalla pohjalla kun ollaan vähän vanhempia ja viisaampia. Tietty sarjan sisäiselle aikajanalle sijoittuvissa tarinoissa on myös oma viehätyksensä, mutta se on sitten taas erilaista.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: