Luukku 12

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

12-1mw

Fandom: MW (mangasta kirjoittamani esittely löytyy täältä)
Paritus: Yuki/Garai
Circle: Midnight Express
Doujinshi: Yuuwaku no hinichi
Juoni: ???

12-2mw

Joskus joulukalenterin luukut ovat helppoja arvattavia (partiolaisten kalenterista tulevat vuosi toisensa jälkeen kynttilät, Suomen liput ja Lucia-neidot tasan tiettyinä päivinä), joskus taas kivoja (kuten suklaakalentereissa joka päivä), ja joskus karvaita pettymyksiä (kuten se partiokalenterin jokavuotinen Jeesus-lapsi). Tämä luukku edustakoon nyt näitä kaikkia pettymyksen aiheuttaneita joulukalenteriluukkuja, koska doujinshi oli minullekin aikamoinen pettymys kun sain vapautettua sen muovikuoristaan. Kauniin kansikuvan lisäksi läpyskästä ei nimittäin löydy yhtä ainoaa kuvitusta, pelkästään tekstiä. Varmasti on tosi kiva ja hieno fanfic, nyt jos sitä osaisi vielä lukea…

Loppuarvio: Aina ei voi osua napakymppiin kun doujinshikaupoissa seikkailee. Voin joka tapauksessa ihailla tuota hienoa kansikuvaa samalla kun selaan Pixiviä ja kiroilen sitä, että MW-tagilla löytyy sivukaupalla pelkkää Modern Warfare -fanitaidetta. Nyyh.

Avainsanat:

4 kommenttia to “Luukku 12”

  1. Katselin hetken kansikuvaa silleen ”hmm mistähän sarjasta tämä on” -> MW -> 8OOOOO

    MW on sitten mahtava manga. Michion ja Garain monisyistäkin monisyisempi suhde olisi herkullinen doujinshiaihe, ja kyllähän se kuuma yaoikin minulle kelpaisi! Pitääkö ruveta tekemään itse häh?

    • MW on kuitenkin sen verran vanha sarja, että kaikki siitä näkyvät fanituotokset ovat kohtalaisen harvinaista herkkua. Täytyy yrittää jatkossa pitää silmällä, jos löytyisi ihan sarjakuvamuodossa noita doujinsheja. Tai sitten täytyy tosiaan tehdä itse :D

  2. Aina se Jeesus-lapsi siellä seimessään. :l

    • Noh, ei voi ehkä liikaa valittaa. Jos haluaa yllätyksellisen joulukalenterin niin partiolaisten versio ei ole se paras valinta (vaikka silti se pitää joka vuosi saada jostain syystä…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s