Luukku 15

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

15-1cn

Tämän päivän luukku tulee myöhässä, olin mielestäni ajastanut luukun normaalisti, mutta ilmeisesti olin sitten jossain vaiheessa källinyt jotain aika pahasti eikä luukku koskaan ilmestynyt. Tämä tapahtui vielä huonoimpana mahdollisena päivänä kun en aamulla ehtinyt tarkistaa että kaikki on kunnossa, mutta korjautuipahan asia nyt viimein 12 tuntia myöhässä. Nauttikaa!

Fandom: Yes! Pretty Cure 5
Paritus: Coco/Natts
Circle: Otawamure GO!GO!
Doujinshi: Coconut Coconut
Juoni: Kyseessä on monen tekijän antologia, jossa kunkin piirtäjän osuus on muutaman sivun mittainen. Taustaksi annetakoon vielä sen verran, että en elämässäni ole nähnyt jaksoakaan Precurea, vaan olen hankkinut doujinshin ihan muista syistä. Cosplayasin aikoinaan Sayonara Zetsubou-sensein Harumi Fujiyoshia, tuota kaikkien fujoshien esikuvaa, ja tarvitsin valokuviin sopivaa proppia. Fujiyoshilla on sarjassa pakkomielle paritukseen Pine/Napple, joka on suora parodia Coco/Nattsusta, ja löysin sitten netistä tämän doukkarin halvalla. Coco ja Natts ovat alkuperäisessä sarjassa suurimman osan ajasta söpöjä karvaolioita, mutta muuttuvat sitten välillä nättipojiksi. Precurea ilmeisesti katsovatkin normaalin kohderyhmän (nuoret tytöt) lisäksi taikatytöistä tykkäävät otakusedät, sekä fujoshit jotka kyllä löytävät shipattavaa ihan mistä nurkasta tahansa.

15-3cn

Tässä nähdään hahmot söpöeläinmuodossaan.

15-2cn

Poikaparoilla onkin yleisöä.

15-4cn

Ehdottomasti yksi lempipiirtäjistäni tässä kokoelmassa!

15-5cn

Seifuku ja antologian parhaat nenät.

15-6cn

Loppuun vielä herkistelyä, jonka piirrostyylistä tulee etäisesti mieleen Takarai Rihito.

Loppuarvio: Pornosisältö on aika vähäistä (se on minulle yleensä se syy lukea doukkareita joiden alkuteoksia en tunne), mutta piirrostyylien vaihtelu ja sisällön koomisuus jaksavat aina viihdyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: