Luukku 20

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

20-1terra

Fandom: Toward the Terra
Paritus: Keith/Matsuka
Circle: ???
Doujinshi: Now wait for someday
Juoni: Jonkinlainen AU-kyhäelmä, jossa on kuitenkin viittauksia alkuperäisen sarjan tapahtumiin. Tein tämän johtopäätöksen lähinnä siksi että alussa hahmoja nähdään vielä avaruushomoasuissa, myöhemmin normaaleissa vaatteissa. Ja siksi että ONNELLINEN LOPPU. KERRANKIN.

20-2terra

Jo tarinan aloitus kertoo siitä, että nyt ollaan menossa vähän vähemmän ankeissa meiningeissä: Tony ja Matsuka nähdään yhdessä juttelemassa samassa huoneessa, ilman että he yrittävät listiä toisiaan. Tony, olet ihana ;_;<3

20-3terra

Sitten myistellaan vanhoja kavereita, kuten Blueta, Samia ja Shiroeta.

20-4terra

Varsinaisesta tarinaosuudesta en oikein saanut otettua selvää, mutta jotain työkuvioita siinä kai käsiteltiin. Loppupuolella Keith ja Matsuka ovat herkästi yhdessä, ilman mitään henkistä tai fyysistä väkivaltaa tai valtapelejä.

20-5terra

Loppuun on vielä varmaksi vakuudeksi kirjoitetu ’happy end’. Vihdoin!

Loppuarvio: Joulukalenterin ensimmäinen Terra-doujinshi oli aikamoinen pahan mielen tarina, tämä edustaa puolestaan sitten sitä toista ääripäätä. Vaikka nautinkin hahmo- ja teemauskollisuudesta ja kaikesta siitä tuskasta, joka tähän pariin väistämättä liittyy, niin toisinaan tällainen häpeilemätön onnellisuus, olkoon sitten vaikka vaihtoehtoisen todellisuuden merkeissä, rauhoittaa sieluani aika paljon.

Mainokset
Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s