Luukku 22

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

22-1ds

Fandom: Darren Shan/ Cirque du Freak
Paritus: –
Circle: [Lisään myöhemmin]
Doujinshi: En
Juoni: Tämä on paksuin omistamani doujinshi, joka sisältää 5 normaalin doujinshin mittaista tarinaa, eli sisältöä kyllä riittää. Keskityn nyt tarinoista omaan suosikkiini, jossa Kurda ja Darren toilailevat vampyyrivuorella.

22-2ds

Kurda ja Darren hengailevat Kurdan huoneessa (oletan näin, koska Darren nukkuu riippumatossa). Tämä kuva myötäilee omaa teoriaani siitä, että Kurda ei saletisti nukkuisi missään hauta-arkussa vaan ihan kunnon sängyssä. Huomatkaa myös Darrenin päiväkirja sängyllä hänen vieressään.

22-3ds

Päiväkirja on oleellinen, sillä kun Darrenin silmä välttää, Kurda nappaa sen hänen käsistään. Darren ei yrityksistään huolimatta saa päiväkirjaa takaisin, ja karjuu lopulta turhautuneena, ”Oletko edes aikuinen?” Kurdaa tämä vain huvittaa.

22-4ds

Pian Darren on kuitenkin ihan yhtä mukana menossa kuin Kurdakin, ja kaksikko juoksee kilpaa ympäri vampyyrivuorta. Heidän uhreikseen joutuvat myös pahaa-aavistamattomat ruokailijat.

22-5ds

Gavner, Seba ja Crepsley eivät tiedä, mikä heihin iski.

22-6ds

Lopulta kaksikko saapuu hämähäkkien kansoittamaan tunneliin, ja Darren saa päiväkirjansa takaisin kun Kurdan on keskityttävä vähentämään vaatteitaan kutittavien hämähäkkien takia.

22-7ds

Darren syyttää jälleen Kurdaa lapselliseksi, ja Kurda toteaa että itsekin olet.

22-8ds

Lopussa sitten taas revitään lukijan sydän ulos rinnasta ja käytetään sitä lattialuuttuna, kun muistutetaan että ihan sama miten kivaa Kurdalla ja Darrenilla joskus oli, Darrenin oli lopulta pakko paljastaa Kurdan petturuus. Kurdan oli puolestaan pakko kohdata kuolemansa ja nähdä kaikkien suunnitelmiensa epäonnistuneen. Ja menettää Darren.

Loppuarvio: Tämä tarina on ehdoton suosikkini kaikista Darren Shan -doujinsheistani, koska se kiteyttää niin täydellisesti pelkällä platonisella interaktiolla, miksi Kurda ja Darren ovat niin täydellisiä. Darren tuo Kurdassa esiin sen vähemmän vakavan puolen, jonka ei tarvitse jatkuvasti huolehtia ja olla vastuussa kaikesta. Kurda puolestaan näkee Darrenin vertaisenaan, ja kisailee tämän kanssa siksi että voi ja koska se on hauskaa, ei siksi että olisi jotenkin parempi kuin Darren. Rakastan myös tätä piirrostyyliä yli kaiken: hahmot ovat söpöjä ja ilmeikkäitä ja ihania ja kaikki on niin dynaamista ja kaunista. Toisaalta toivoisin että kaikki doujinshit olisivat näin hienoja, toisaalta en tiedä kestäisikö sydämeni sitä.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: