Luukku 24

Tervetuloa My Thoughts on Yaoin joulukalenteriin! Tänä vuonna aiheena ovat doujinshit, joita minulle on vuosien varrella kertynyt hyllyyni.

24-1no6

Fandom: No.6
Paritus: Shion/Nezumi
Circle: 3cloudy
Doujinshi: Gravity
Juoni: Nezumi ja Shion harrastavat seksiä ja vittuilevat toisilleen. Sinällään siis aika simppeli sarjakuva, mutta näin aaton kunniaksi olen liittänyt mukaan myös Aku Ankan joulutervehdyksen.

24-2no6

Aluksi Nezumi ja Shion juttelevat filosofisia runkkaamisesta, koska tärkeä ja yhteiskunnallinen aihe.

24-3no6

Nezumi tietysti kiusaa Shionia tämän naiiviudesta ja kokemattomuudesta aiheen suhteen, mutta Shion päättääkin yllättää ottamalla lähikontaktia.

24-6no6

Alun viaton pussailu muuttuu äkkiä joksikin aivan muuksi, kun Nezumi oikein yllyttää, eikä Shionista aina tiedä onko tämä naiivi vai laskelmoiva (tai ehkä molempia).

24-4no6

Sitten päästään siihen Dolanin joulutervehdysosaan, jonka meille on väsännyt eräs lihava anka. Kiitos tästä!

24-5no6

Hyvitykseksi siitä, että Nezumin jouluhalko sensuroitiin Akun naamalla, saatte vähän Nezumin naamaa…

24-7no6

… ja muita ruumiinosia. Myös sen jouluhalon.

24-8no6

Shion on kunnon herrasmies ja sammuu heti kun on saanut toimituksen päätökseen. Nezumille jää siis aikaa reflektoida kiperiä tuntemuksiaan Shionia kohtaan. Vaikka Shion jo hyvin avoimesti julistaa omaa kiintymystään Nezumiin, ei Nezumi kuitenkaan vielä pysty kunnolla myöntämään välittävänsä Shionista. On se niin hankalaa kun pitää aina olla vaan tsun tsun.

Loppuarvio: Kiinnostuneille tiedoksi, tämäkin doujinshi löytyy internetin syövereistä käännettynä englanniksi. Olin itsekin sen alunperin skanlaationa lukenut, ja myöhemmin Japanissa sattui käteen ja päätin ostaa. Tarina tai taide ei minusta tosin itsessään ole kauhean ihmeellistä, mutta onpahan ainakin sivukaupalla pornoa. Tosin sekin on vähän tylsemmän puoleista… mutta aina voi kuvitella Akun piristämään ankeita hetkiä ja taas on hauskaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättyy tämänvuotinen joulukalenteri. Toivottavasti teillä lukijoilla on onnistunut aatto (tämän luukun lukemisen jälkeen suunta ainakin on vain ylöspäin)! Minulla on joulupyhien ohjelmaksi suunnitteilla mm. Shinsekai yori -maratoonausta ja Jmangasta pitkin syksyä ostamieni mangojen lukemista läpi.

Hyvää joulua kaikille!

Avainsanat:

4 kommenttia to “Luukku 24”

  1. Herkin dolan

  2. Hyvää joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: