Professori Layton ja homolustin arvoitus

Näin kylmän maaliskuun piristykseksi vaihteeksi taas kirjoitus vierailevalta blogaajalta jolla on liikaa tunteita, ja jonka oman blogin sisällöksi kelpaavat vain 100% vakavat ja akateemiset kirjoitukset. My Thoughts on Yaoi on kuitenkin kaikkien fujoshien sankari, ja antaa patoutuneille tunteille väylän päästä vapaaksi ja kaikkien tietoisuuteen. Nauttikaa!

Nyt on kyllä sellanen meininki että täytyy vähän avautua aiheesta joka ei sellaisenaan istu ns. ollenkaan omaan blogiin, koska tällä ei ole oikeasti mitään tekemistä minkään kanssa ja pitäis saada jotain fiksua ja asiallista sanottua sellasesta aiheesta kuin että MITÄ HELVETTIÄ NYT professor layton ja ihmenaamarissa oikeen tapahtu silleen viimesen 10 minuutin aikana. Koska nyt on kovasti hämmentäviä tunteita kehissä joita voi kuvata käytännössä sanoilla surprise homolust eikä ees saul schubak tiedä mistä ne oikeen tuli. Tai se on vale koska kyllä sale tietää mut ehkä vois olla hyvä valottaa asiaa myös teille plebiaaneille.

Tää sit sisältää ihan hulluna spoilereita että moi vaan

Eli professoori layton ja ihmenaamarin arvoitus on video_peli joka kertoo suhteellisen yhdentekevän ja ympäripyöreän tarinan jostain ihmenaamarista ja anterosta joka mukamas terrorisoi jotain dorkaa kyläpahasta keskellä ei-mitään sillä naamarilla. Kyseinen kylä on relevants lähinnä siks että sieltä löytyy tuhottain jotain superrumia hotelleja ja sit noin kolme laitetta käsittävä huvipuisto, sekä kauppa jonka omistaja tietää psyykkisesti aina minkä muotosen tai värisen banaanin haluut sisälle astuessas ostaa. Villiä on siis meno ja tähän kokonaisuuteen Layton ja sen apulaiset Emmy ja shota-Luke sit isketään päälle metsästämään johtolankoja siitä kuka tää mystinen naamioantero vois olla, vaikka ihan alusta asti voi päätellä että jos olosuhteet saa Laytonin muistelemaan menneitä 18 vuoden takaisista teinihomovuosista niin on aikas suuri todennäköisyys että joku sieltä on nykyhetkenkin kähinöissä tekemisissä. PAM MYSTEERI RATKAISTU EKAN VIIDEN MINSAN AIKANA tai no ei ehkä viiden, mut millon ne nyt ekaa kertaa alkokaan horista Randallista jolloin jokainen kädetön ja jalatonkin spede tajuaa että ei sitä ihan vahingossa tehdä. Mut joo.

laytonrandallclaudia

Layton, Randall ja peitetyttöystävän arvoitus

Kyse ei kuitenkaan ole siitä miten kökkö ton pelin juoni on (vastaus: aika), vaan että koko tän ajan meille uskotellaan tosi vahvasti että ainut edes potentiaalinen homolust on olemassa fuwafuwa-tukkasen Laytonin 17-vuotiaan teiniversion ja tän edellämainitun hipstersankarin Randallin välillä, koska ne on niinku bff ja ratkoo yhdessä intohimoisesti arvoituksia (tai no Randall ratkoo ja Layton on että vmp mikä on tietty tosi loogista ottaen huomioon että toi koko sarja perustuu arvoituksille mut ei meil lasketa). Randallilla on toki joku pätevä misu käsipuolessa mikä ei oo ketään tietysti ennenkään estäny etc, mut oikeesti ton parin turmioks koituu se ettei se oikeesti herätä kyllä niin minkäänlaisia tuntemuksia mihinkään suuntaan koska kuu ja tähdet ei oo siellä oikeassa asennossa, tai sit kemiat vaan ei mätsää ihan sillä tavalla joka sais reisissä tutisemaan muutaki ku selluliittia. Tai joissain selkeesti tutisee mikäli tumblria ja sen massiivista työpaikalle sopimatonta taideaarreaittaa on uskominen, mut koska itsehän en koskaan syyllisty millään muotoa omien mielipiteitteni suosimiseen niin sanotaan että se on toissijainen preferenssi.

Sit seilataanki noin 15 tunnin edestä jotain hörönlöröä ja todistetaan maailman köpösintä Phoenix Wright -apinointia joka saa itkemään verta koska hyvä luoja mikä tää logiikka tai siis sen puute on, mut onneks muuten kokonaisuus pelittää sen verran ettei ihan riman alta mennä. Pointtina ei tässä oo kuitenkaan toteuttaa mitään tiivistettyy versioo peliarvostelusta vaan keskittyä siihen relevantimpaan faktaan, eli kun ollaan tarpeeks otettu aivoista mittaa ja syötetty papukaijoille harvinaisia hedelmiä niin PAM PAM PAA käy ilmi että Laytonia ja kumppaneita on koko ajan ollu vastassa tää nimenomainen Randall sieltä 18 vuoden takaa, joka sit kätsysti katos oletettuun kuolemaansa joissain muinaisissa raunioissa kun Layton ei osannu ratkasta sitä mysteeriä et miten ojentaa toisen kätensä kuilun partaalla roikkuvalle kaverille. Toisaalta Randall ei osannu ratkasta sitä mysteeriä et miten vaik heittää turvaan se helvetin naamari josta se ei v*ttuillakseenkaan osannu päästää irti, et ehkä tää skaba menee sit tasan. Mut joka tapauksessa RANDALL IS BACK, BITCHES ja se on sit siin välis jerseyshoreutunu siinä määrin et se näyttää ihan vampyyrisimpanssilta darrenshankirjoista ja aiheuttaa ehkä muutenkin omituisia tuntemuksia koska punanen fuwafuwa-tukka on aina punainen ja fuwafuwa.

Randallii ei tietenkään lämpimät jälleennäkemiset kiinnosta, niiden sijaan sillä on taskussa kymmenen kiloo katkeruutta ja tuplasti v*tutusta koska joku on juorunnu sille että sen entinen lapsuudenpalvelija ja kaveri Henry, joka sattumoisin on koko mestan rikkain jannu, ois nyt sit pölliny sen poissaollessa ns kaiken mitä sillä ikinä elämässä oli. Näihin lukeutuu muunmuassa sen perheen varallisuus ja sit tää aiemmin mainittu pätevä misu Angela, joka Laytonin alunperin sinne tapausta selvittämään kutsu. Sit raivotaankin hetken perinteiseen animutyyliin että SINÄ VEIT MULTA KAIKEN, IME KUKKOO RUOJA, mut just kun vois kuvitella et kehiin heitetään jotain vielä banaalimpaa supertwistiä ni se twist onkin sellanen että piti simultaanisti ottaa puhelimella kuvia koko roskasta koska mitä helvettiä nyt hei.

Sen sijaan et kaikki oiski ollu jotain huurukaasujen aiheuttamaa harhaa tai maanalaista Lontoota tai mitä muita näitä käsittämättömän urpoja Laytonlopetuksia on, ni Layton ja kumppanit rientää paikalle julistamaan sitä ilosanomaa että ETKÖ TAJUU DORKA, HENRY ON TEHNY TÄN KAIKEN SUA VARTEN. 18 vuotta se on maksanu hikisille duunareille kaivaakseen sua sieltä raunioista ja sit rakens ylipäätään puolivahingossa koko tän läävän, jotta sulla ois jotain mihin palata. Huolehti sun vanhemmista niinku omistaan ja vahti ettei teidän perheen varallisuus mee hukkaan. EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Tää koko avioliitto Angelan kanssa? Yhtä isoo partaoperaatioo, jotta voisitte yhessä venailla et jos joskus ittes takas ulkomaailmaan saisit raahattua. Aika hyvin mieheltä jonka koko elämän yritit just äsken tuhota!

Kaikki tää ilmeisesti johtuu sit siitä et joskus skidinä Randall on kohdellu Henryy tasaverosena ja VELJENÄ ja antanu sen leikkii sen leluromootilla, joka sit toim. huom. löytyy edelleen sieltä Henryn työhuoneesta (kuten kaikki muutkin konkreettiset todisteet sen Randall-obsessiosta). En oo edelleenkään päättäny et onks tää kaikki vaan ihan hemmetin creepyä vai jotain muuta, mut aika älyttömän heteroseksuaalista se on viimeistään siinä vaiheessa kun Randall nieleskelee itkua ja koskettelee Henryä silleen AMG YOU DID ALL THIS FOR ME BRO. Luulis et vähän ees kiinnostas sanoa entiselle tyttöystävälle kans et moi mut näköjään ei. Sellasena tosi symbolisena vertauskuvana sit kans saadaan kohtaus jossa maa murtuu toistamiseen Randallin alta ja Layton yrittää repiä sitä ylös sieltä railosta, mihin Randall ei-lainkaan-draamakuningattarena tietysti ulisee että MÄÄ ANSAITSEN KUOLLA OON NIIN KAMALA JA INHOTTAVASTI TEITÄ KOHDELLU, mut sit koska Layton ei edelleen oo ratkassu tätä kahden käden ongelmaa ni Henry heittäytyy sinne messiin sillee NOT SO FAST HOMEBOY ja sit vihdoin ~yhdessä~ saadaan simpanssi revittyä sieltä turvaan. Ja sit tosiaan vetistellään ja katsellaan shotaisia kuvia menneisyydestä ja kaikki on kaunista, ja istun ite siinä sillee MITÄ TÄS JUST TAPAHTU

Mut hei älkää uskoko mua uskokaa kuvallista todistusaineistoa:

herp01

ULLATUUUUS

herp02

Jos tämä ei oo partailua ni en tiedä mikä sit

herp03

snif.jpg

herp04

YLÖS SIELTÄ URPO

herp05

tyhmä täti ei anna romoottia, randall antaa romootin. now with added shota!

herp06

snif.jpg

herp07

HERKKÄÄ ON

herp08
herp09

HERKKÄÄ ON EDELLEEN

herp10

Näihin kuviin näihin tunnelmiin

3 kommenttia to “Professori Layton ja homolustin arvoitus”

  1. Itsehän arvioisin tätä peliä vain ja ainoastaan asiallisista ja teknisistä lähtökohdista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: