Paluu Desuconiin

Pitkästä aikaa tarjoilen teille taas vähän mainostusta pitämästäni ohjelmasta! Olen pyörittämässä BL-aiheista keskustelupiiriä tulevassa Desuconissa (14.-16.6.) lauantaina kello 17:30-19:00 Hongassa.

desudesu13

BL-keskustelua tositarkoituksella                     la 17:30-​19:00

BL:n harrastaminen on hauskaa, mutta toisinaan yksinäistä puuhaa. Jos olet aina halunnut avautua poikarakkausmangan ja sen harrastamisen kiemuroista muiden fujoshien ja fudanshien kanssa, tervetuloa mukaan! Mikäli juttua riittää, voidaan sitä jatkaa myös ohjelma-ajan jälkeen. Osallistujamäärä on rajoitettu, ennakkoilmoittautuminen infotiskillä paikan päällä.

Jos joku lukijoista on tulossa Desuconiin, keskustelupiirissä on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Olen kyllä conin ajan muutenkin tavattavissa ja tavoitettavissa, jos joku ei mahdu mukaan mutta avauduttavaa riittäisi. Jätskivene on auki koko viikonlopun!

2 kommenttia to “Paluu Desuconiin”

  1. Hmm kiinnostais kyllä hyvin paljon mutta en tiedä uskaltaako tulla koska sosiaaliset tilanteet pelottaa >n< Uskaltaako sinne tulla?

    • Keskustelupiirin ideana on vaihtaa ajatuksia muiden keskustelijoiden kanssa, muuten voi tulla vähän tylsää. Eli jos kymmenen ventovieraan ihmisen kanssa juttelu tuntuu hankalalta ajatukselta, voi miettiä kannattaako tulla mukaan tällä kertaa. Kiitos joka tapauksessa mielenkiinnosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: